top of page

Doğru Para Akışı ve Yaratıcılık Arasındaki Denge

SAKRAL ÇAKRA & SVADHISTANA

Reiki seansları ile çakra akışlarının dengelenmesi hepimizin hayatında çok önemli bir matematiğe sahiptir. Evrende kaybolmayan ve daimi dönüşüm halinde olan enerji ile beynimizin sürekli olarak ürettiği bilimsel veriler ile ölçülebilen enerjiyi doğru frekansta birleştirmeyi hedefler. Nasıl ki siz bir kanalı farklı şehirlerde dinlemek istediğinizde doğru frekansı bulmak zorundaysanız; hayatınızda da maddi ve manevi tüm adımlar da evrendeki sonsuz enerji ile uyum içinde olmanız gerekmektedir.


2. Çakra olan Sakral Çakra’da, erken dönem çocukluk ve bilinçaltı konuları yerini, kendini keşfetme, kendine değer verme ve dış dünya ile kurmuş olduğumuz somut iletişime bırakır. Sakral çakra dengesizliğinde kendi değerimizin farkında olmamak veya görmezden gelmek parasal konulardaki yaklaşımlarımıza değersizlik bilinci ile aksaklık veya yokluk getirecektir.

Reiki seansları ile birlikte öz değerimizin bilincine vararak, yaratıcılığımızı hayatımızın her noktasına tutku ile yansıtıyoruz. Bilinçdışı farkındalık ile dış dünya ile kurduğumuz somut ilişkinin köprüsü olan maddiyat noktasında doğru akışı sağlıyoruz.


Sakral çakra erken çocukluk dönemi sonrasında bireyin, kendini keşfetmesi ile şekil alır. Özellikle ergenlik döneminde kişinin istek ve tutkularının farkında olması, yaratıcılığının ailesi tarafından takdir edilmesi ve “baba” figürü ile kurmuş olduğu iletişim; ileriki yıllarda hayatının nasıl olacağına doğrudan yön vermektedir. Kendini takdir etmekten yoksun, yaratıcılığına güvenmeyen kişilerde sakral çakranın bloke olması ile onun dengeleyicisi olan 3. Göz çakranın aşırı çalışması sonucu kişi, kendini iç dünyasına hapseder. Sakral çakranın gölge yanı olan SUÇLULUK ise; kişinin hayatındaki tüm problemlerinin merkezine kendisini koyması ile para akışını tam anlamıyla tıkamaktadır. Hayatı tutkuları ile özgürce kabul edemeyen ve kendini baskılayan kişiler, partner seçimlerinde de tekrarlayan “keşkeler” içinde kendilerini bulurlar.


bottom of page