top of page

BALIK YENİ AYI - 2024

"İstediğin bir şey olursa bir hayır ara; olmazsa bin hayır ara!"




10 Mart 2024 tarihinde saat 12:00'de 20° Balık burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Yeni Ay etkisini özellikle 5-15 Mart tarihleri arasında daha yoğun hissedeceğiz. Yeni Ay Pazar günü Güneş enerjisinde olacak. Bireysel anlamda Yeni Ay etki döneminde özellikle Taç Çakra ve Solar Plexus Çakra çalışmak önemli olacak.

  • Palo Santo tütsüleyebilir.

  • Lavanta yağı kullanabilirsiniz.


Bu Yeni Ay, Balık burcunda gerçekleşeceği için; gökyüzünde Başak dolunayından (Şubat ayından) kalan kaygı duygusunu rahatlatacak. Ve bizlere harekete geçmek için güvenli olanak sağlayacak. Yeni Ay, boğa burcundaki Uranüs’ten destekleyici bir etki almakta; bu da istediğimiz aksiyonları almak için oluşturduğumuz dirençlerden arınmak adına destekleyici olacak. Yeni Ay ile birlikte Mart ayının bizden istediği tek bir şey var arkadaşlar; o da GÜVENMEK! Yaradana, sisteme, evrene, enerjiye, kendimize, ne bize iyi gelecek ise ona güvenmek!


Yükselen & Güneş Koç


Bu Yeni Ay, sizleri özellikle hayatınızda yeni adımlar atabilmek adına duygusal ve zihinsel olarak dengeye getirebilecek bir enerji de olacak. Zihninizi bir şeyler için zorlamak yerine kendinize alan tanımayı unutmayın. Bu dönem attığınız adımların sonuçları Eylül ayında hayatınıza güzel ve bir o kadar da önemli sorumluluklar getirebilir. Bu ay özellikle 10-11 Mart tarihlerinde yaratma ve oldurma potansiyelinize güvenin.


Yükselen & Güneş Boğa


Bu Yeni Ay, sizleri özellikle sosyal çevrenizden destek alarak başlayacağınız yeni fırsatlarla karşılaştırabilir. Para akışıyla ilgili kaygılarınızın, fırsatları değerlendirme noktasında size oluşturduğu dirençlerden arınmak için kendinize güvenin, yapabilirsiniz. Bu ay özellikle 12-13 Mart tarihlerinde potansiyelinize inanın.


Yükselen & Güneş İkizler


Bu Yeni Ay, sizleri özellikle kariyerinizle ilgili yeni fırsatlarla karşılaştırabilir. Konfor alanınızı ile ilgili kendi kendinizi aşağı çekmemeye özen gösterin ve zihninizin, potansiyelinize oluşturduğu dirençlerden arınmak için kendinize güvenin. Bu dönem kendinize ve işinize yapacağınız yaratımların meyvelerini 2025 Mart - Nisan aylarında almaya başlarsınız. Sorumluluktan kaçmamak ile kontrolsüz adım atmak arasındaki farka özen gösterin. 14-15-16 Mart tarihlerini değerlendirin.



Yükselen & Güneş Yengeç


Bu Yeni Ay’da özellikle uzun dönemli planlar yapmak için oldukça destekleyici etkiler alacaksınız. Şubat ayında özellikle yurtdışı bağlantılı işleriniz ile ilgili değişkenlikler yaşanmış olabilir. Bunlara takılı kalmayın, olmayanın da hayrı büyüktür hatırlayın. Vizyonunuzu güçlendirirken sizi de dinlendirecek tatil planları yapabilirsiniz. 17-18 Mart tarihlerini değerlendirin.


Yükselen & Güneş Aslan


Bu Yeni Ay enerjisiyle ailenizle ortak olan yatırım veya miras gibi konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bu adımları atmanın kariyeriniz ile ilgili de size alan yaratacağı etkiler söz konusu olabilir. Her şeyi tek başınıza yapmak zorunda değilsiniz. Öncelik sıralaması yapın ama konuları ertelemediğinizden emin olun. Beklettiğiniz sağlık ile ilgili operasyonlar varsa halledebilirsiniz.

19-20 Mart tarihlerini değerlendirin.


Yükselen & Güneş Başak


Bu Yeni Ay, ilişkinizle ile ilgili sürünceme de kalan konuları tamamıyla çözüme kavuşturmak adına sene içerisindeki en doğru zamanlardan biri olacaktır. Bekarlar için evliliğe gidecek bir ilişkinin başlangıcına işaret edebilir. Konulara takılıp kalmayın. Çözemediğinizi kabul etmek bir çözümdür. Anlaşamadığınız konular varsa; "anlaşamadık" diyebilmek de bir anlaşmadır. 20-21-22 Mart tarihlerini değerlendirin.


Yükselen & Güneş Terazi


Bu Yeni Ay ile çalışma hayatınızı daha konforlu hale getirebilirsiniz. Yeni projelerin planlamalarını yapmak 2024 Ekim-Kasım döneminde size kendinizi güvende hissettirecektir. Evcil hayvanlarınızın kontrolünü yaptırabilir, patili dost sahiplenebilirsiniz. Beklettiğiniz sağlık ile ilgili kontroller varsa halledebilirsiniz. 23-24 Mart tarihlerini değerlendirin.


Yükselen & Güneş Akrep


Bu Yeni Ay, yalnız kalpler için aşk hayatınız ile ilgili yeni başlangıçları tetikleyebilir. Çocuk sahibi olmak ile ilgili destekleyici enerjiler söz konusu olacaktır. Eşinizle devam eden çocuk sahibi olmak veya çocuklarla ilgili yaşadığınız fikir ayrılıklarını çözüme kavuşturabilirsiniz. Kendinize ve partnerinize güvenin. 27-28 Mart tarihlerini değerlendirin.


Yükselen & Güneş Yay


Bu Yeni Ay, aile içi gündemlerinizi çözümlemek, uzun vadeli planlar yapmak, ev-taşınma-tadilat gibi gündemlerinizi organize etmek için sizleri destekliyor olacak. Siz yola çıkmaya niyet edin, çalışma hayatınıza öncelik verirken, gündemlerinizi de ertelemeyin. Bu dönem alınan aksiyonlar sizi Aralık ayında rahatlatır. 30-31 Mart tarihlerini değerlendirin.


Yükselen & Güneş Oğlak


Bu Yeni Ay size 2023 Temmuz ve Eylül ayında niyetlendiğiniz henüz hayata geçmemiş planlarınızı gerçekleştirmek için destekleyici enerjiler sağlayacak. Kendinize ve içinizdeki çocuğun gücüne inanın. Ne kadar değerli olduğunuzu bir kere daha hatırlayın. 5-6 Mart tarihlerini değerlendirin.


Yükselen & Güneş Kova


Bu Yeni Ay enerjisi birlikte, 2022'den bu yana devam eden gündemlerinizin artık geride kaldığını farkedin. Para akışınızla ilgili yeni sorumluluklar alırken kendinizi fazla sıkıştırıp sonrasında yetersizlik duygusuna düşmeyin. Kalbinizle istediğiniz ve gerçekten temiz niyetlerle emek verdiklerinizin en doğru zamanda geleceğine inanın. 7-8 Mart tarihlerini değerlendirin.



Yükselen & Güneş Balık


Bu Yeni Ay doğrudan hayatınızda yeniden başlama enerjinizi güçlendirecek. Önemli olan içinize kapanmamak. "Ne istiyorum" diye kendinize sormak olacak. Bu dönem gerçekten kendinden ve ne istediğinden emin olarak emek verilenlerin karşılığını Eylül-Ekim aylarında görüyor olacaksınız. Hayallerinizi başkalarınız üzerinden kurmayın. Siz yola çıkın, yol size görünür. 9-10 Mart tarihlerini değerlendirin.




Sağlıkla, kolaylıkla..

bottom of page